۲ بهمن ۱۴۰۴، ۲۰:۴۱

دیدار خبرنگاران قمی با خانواده شهید اسدی از شهدای مدافع امنیت اخیر

دیدار خبرنگاران قمی با خانواده شهید اسدی از شهدای مدافع امنیت اخیر

قم- جمعی از خبرنگاران و اهالی رسانه قم با خانواده شهید عباس اسدی از شهدای مدافع امنیت اغتشاشات اخیر دیدار کردند.

به گزارش خبرگزاری مهر، جمعی از خبرنگاران و اهالی رسانه قم با حضور در منزل شهید عباس اسدی از شهدای مدافع امنیت اغتشاشات اخیر با خانواده این شهید گرانقدر دیدار کردند.

حجت الاسلام والمسلمین اجاق نژاد تولیت مسجد مقدس جمکران، مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی قم، اعضای هیئت مدیره خانه مطبوعات و برخی مسئولان انتظامی و استانی نیز در این دیدار حضور داشتند.

حاج حسین کاجی راوی پیشکسوت دفاع مقدس در این جلسه به ذکر خاطراتی از شهید عباس اسدی پرداخت و تاکید کرد: شهدا دارای عظمتی هستند که خانواده شهید هم در این عظمت سهیم هستند.

تولیت مسجد مقدس جمکران نیز در سخنانی با تسلیت شهادت این شهید عزیز به خانواده وی و با تاکید بر اینکه تکریم خانواده های معظم شهدا وظیفه همگان است گفت: شهدای اخیر ما و از جمله شهید اسدی در حال مقاومت و با هدف دفاع از مردم شهید شدند و اینها نه‌تنها خودشان به بهشت می‌روند؛ بلکه می‌توانند هرکه را که می‌خواهند با خود به بهشت ببرند و شفاعت کنند و ان‌شاءالله که شفاعت ما را هم بکنند.

در پایان این جلسه، گروه مردمی جهادی به نام شهید عباس اسدی توسط جمعی از هیئتی های قم راه اندازی شد.

گفتنی است شهید مدافع امنیت عباس اسدی، شامگاه ۱۸ دی ماه در خیابان آذر قم توسط اغتشاشگران به درجه رفیع شهادت نائل آمد.

کد خبر 6728605

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha